18-06-2021

Mindtree verdient specialisatie Analytics op Microsoft Azure

Deel dit bericht

Mindtree heeft bekendgemaakt dat het de geavanceerde specialisatie Analytics op Microsoft Azure heeft verdiend, een validatie van de capaciteit van een partner bij het plannen en leveren van op maat gemaakte analyseoplossingen, volgens de best practices van Microsoft en de branche.

Alleen partners die voldoen aan strenge criteria op het gebied van klantensucces en vaardigheden van het personeel, en die ook slagen voor een externe audit van hun werkwijzen voor analyseplanning en implementatie, kunnen de geavanceerde specialisatie Analytics op Microsoft Azure verdienen.

Naarmate meer bedrijven de waarde van effectieve data- en analysestrategieën erkennen, maar moeite hebben om ze te implementeren, zijn partners met bewezen ervaring met het leveren van op maat gemaakte Microsoft-analyseoplossingen met behulp van Azure Synapse Analytics, Azure Data Lake, Azure Data Factory en Azure Databricks goed gepositioneerd om deze kans in de markt aan te grijpen.

Deze partners kunnen klanten helpen om eindeloos schaalbare analyseplatforms beter in hun bedrijf te integreren om snel inzichten te verkrijgen uit al hun gegevens in datawarehouses en big data-analysesystemen.

Partners