09-06-2021

H2O.ai introduceert H2O AI Hybrid Cloud

Deel dit bericht

H2O.ai heeft H2O AI Hybrid Cloud gelanceerd. Via dit AI-platform kunnen organisaties snel AI-modellen en -toepassingen ontwikkelen, delen en gebruiken.

H2O AI Hybrid Cloud biedt iedereen binnen een organisatie de mogelijkheid om AI op innovatieve wijze in te zetten voor het genereren van betere prognoses, het stroomlijnen van processen, het reduceren van risico’s en het personaliseren van de klantenervaring. Het platform biedt functionaliteit en automatiseringsmogelijkheden voor het volledige data science proces, inclusief het koppelen van databronnen en het voorbereiden van data, het bouwen, interpreteren en beheren van modellen en het ontwikkelen en delen van AI-toepassingen.

H2O AI Hybrid Cloud draait op Kubernetes, waardoor organisaties het zowel in elke cloud, als op een IT-infrastructuur op locatie kunnen laten functioneren. Het platform voorziet in ruim 200 data connectoren, automatische datavisualisatie, automatische ontwikkeling van functies op basis van datasets, AutoML voor data in tabellen, tijdsreeksen, afbeeldingen en video’s en machine learning-technologie die bijdraagt aan data governance en voortdurende optimalisatie van modellen. H2O AI Hybrid Cloud is geïntegreerd met partnerorganisaties zoals Snowflake, zodat data engineers AI-modellen kunnen ontwikkelen en datarecords kunnen voorzien van scores op basis van hun favoriete taal SQL.

De H2O AI Hybrid Cloud werkt met het eerder gelanceerde H2O Wave en is ontwikkeld voor organisaties die AI toegankelijk willen maken voor hun zakelijke gebruikers. Via het H2O Wave open source development framework op basis van Python kunnen ontwikkelaars, data scientists en machine learning-experts eenvoudig geavanceerde applicaties bouwen die gebruikmaken van AI-modellen.

H2O Hybrid Cloud beschikt over een AppStore waar organisaties de eigen AI-applicaties, die met H2O wave zijn ontwikkeld, kunnen publiceren en delen. In de AppStore bevinden zich bij installatie al een paar kant-en-klare applicaties, zoals Automatic Insights of Recommendations. Organisaties kunnen die gebruiken om hun AI-toepassingen nog sneller in productie te nemen.

Mark Bakker, AI Strategy Adviser voor EMEA bij H20.ai: Deze lancering laat de evolutie van AI en van ons bedrijf zien, van eerst de focus op het bouwen van modellen naar nu de focus op het realiseren van waarde uit data. Om teleurstelling in AI te voorkomen is het essentieel om AI-modellen nu snel in te zetten en – nog belangrijker – zakelijke gebruikers ermee te laten werken. Door het creëren van AI (smartphone) applicaties die de modellen gebruiken – en zo AI dus letterlijk in handen van de zakelijke gebruiker te krijgen, kunnen bedrijven AI echt zakelijk gaan benutten.”

Partners