26-05-2021

Tableau sluit partnerschap met Incorta om snellere data analytics te beiden

Deel dit bericht

Tableau heeft een samenwerking aangekondigd met Incorta, een Direct Data Platform, voor leveren van een Tableau-connector. De nieuwe connector stelt duizenden klanten in staat Tableau te gebruiken als analytics platform en tegelijkertijd complexe data workflows te versnellen met Incorta als databronsysteem. Incorta is een uniform platform voor data-analyse dat wordt aangestuurd door Direct Data Mapping.

Klanten die de Incorta connector voor Tableau gebruiken, kunnen hun query’s voor geavanceerde inzichten versnellen dankzij Incorta's aanpak van Direct Data Mapping en high performance extractie uit elke gegevensbron. "In de datagedreven wereld van vandaag is het cruciaal dat we klanten wapenen met de tools die ze nodig hebben om zo snel mogelijk geïnformeerde beslissingen te nemen", zegt Brian Matsubara, RVP Global Technology Alliances bij Tableau. "Met Incorta zullen onze klanten snel toegang krijgen tot relevante gegevens, waardoor ze sneller queries kunnen uitvoeren en op hun beurt hun algemene dataworkflow kunnen verbeteren."

In combinatie met Incorta's Direct Data Platform als backend database, zullen Tableau gebruikers beschikken over een single source of truth voor hun data, waardoor ze razendsnel enorme datasets kunnen benutten. De Incorta connector voor Tableau zal beschikbaar zijn in de Tableau Gallery en rechtstreeks bij Incorta. Huidige klanten van Incorta kunnen de connector gratis downloaden en gebruiken. Tableau-klanten zullen contact moeten opnemen met Incorta en gebruik moeten maken van Incorta's Direct Data Platform om de query-performance van Tableau te versnellen.

Partners