27-05-2021

Immuta verkrijgt 90 miljoen dollar in Series D investering

Deel dit bericht

Immuta heeft aangekondigd dat het 90 miljoen dollar heeft ontvangen in Serie D financiering. Immuta zal de investering gebruiken om haar marktpositie te versterken en in te spelen op de stijgende vraag naar gecentraliseerde, schaalbare toegangscontrole voor cloud data sets die steeds diverser worden en gedistribueerd zijn over meerdere platforms.

De nieuwe investering komt minder dan een jaar na Immuta's Serie C investering en brengt het totaal opgehaalde kapitaal op 169 miljoen dollar. De Serie D financieringsronde omvat nieuwe investeerders Greenspring Associates, March Capital, NGP Capital, en Wipro Ventures, evenals deelname van bestaande investeerders TenEleven Ventures, Intel Capital, DFJ Growth, Dell Technologies Capital, Citi Ventures, en Okta Ventures.

Immuta zal de investering gebruiken om productonderzoek en -ontwikkeling te versnellen, de verkoop- en marketingcapaciteit uit te breiden om tegemoet te komen aan de groeiende vraag in de VS, EMEA en APAC, en om strategische partnerships binnen het cloud data-ecosysteem te verdiepen. Amazon Redshift en Azure Synapse zijn de nieuwste cloud-dataplatforms die worden geïntegreerd met Immuta's platform als onderdeel van de meest recente release.

Sinds de oprichting in 2015 heeft Immuta strategische partnerschappen opgebouwd met toonaangevende leveranciers van cloud data-technologie en haar platform verbeterd om één enkele plek te bieden voor data-teams om de controle van toegangsgegevens in hun gehele cloud-infrastructuur te automatiseren.

Partners