TIBCO brengt schaalbaarheidverbetering in datamanagementportfolio

Deel dit bericht

TIBCO heeft een reeks verbeteringen aangekondigd voor haar Unify data management portfolio, waaronder de producten TIBCO Data Virtualization en TIBCO EBX. Deze oplossingen zorgen voor een aanzienlijke versterking van de gegevensstructuur van een organisatie, waardoor klanten hun enorme potentieel van gegevens kunnen ontsluiten.

De verbeteringen aan TIBCO EBX helpen klanten om snel honderden miljoenen records te verwerken, wat een doorbraak betekent voor master data management. Organisaties kunnen nu hun voordeel doen met embedded web interfaces en low-code scripting in EBX, zodat ze gemakkelijk aangepaste formulieren, processen en regels kunnen maken of ontwerpen met weinig of geen SQL-kennis. Bovendien heeft EBX nu grafische editors om gegevens te matchen, samen te voegen en te analyseren, samen met nieuwe ingebouwde diensten die in de workflow zijn opgenomen, zoals data lineage.

TIBCO Data Virtualization levert een nieuwe, eenvoudige webgebaseerde interface die zakelijke gebruikers in staat stelt hun data zelf te beheren en te transformeren. Met een doorzoekbare data catalog stelt TIBCO Data Virtualization gebruikers in staat om gegevensbronnen in hun organisatorische silo's te bekijken en te vinden. De oplossing biedt ook out-of-the-box connectiviteit met cloud databronnen in de cloud, waaronder Amazon S3, Azure Data Lake Storage en Google BigQuery. Hierdoor krijgen klanten meer flexibiliteit om hun data te virtualiseren binnen een cloud- of hybride architectuur.

Meer informatie over het TIBCO Unify-portfolio met mogelijkheden voor masterdatamanagement en datavirtualisatie.

Partners