11-05-2021

Yellowbrick brengt datawarehousing naar gedistribueerde cloud

Deel dit bericht

Yellowbrick Data, aanbieder op het gebied van datawarehousing, heeft Yellowbrick Manager aangekondigd, waarmee klanten uniforme controle krijgen over datawarehouses in gedistribueerde clouds, en de algemene beschikbaarheid van de Andromeda geoptimaliseerde instance. Daarnaast heeft het bedrijf meer flexibele dataverplaatsingsmogelijkheden toegevoegd om klanten te helpen Yellowbrick eenvoudiger te integreren met data lakes die zijn gebouwd op cloud object stores zoals Amazon S3.

"Data wordt steeds meer gedistribueerd over private datacenters, meerdere clouds en de edge," legt Yellowbrick CEO Neil Carson uit. “Het brengen van ons datawarehouse naar gedistribueerde clouds zal transformatief zijn voor bedrijven die met deze uitdagingen worden geconfronteerd, vooral nu use cases zoals IoT-analytics opkomen in productie, telecom en logistiek."

Yellowbrick heeft Kubernetes omarmd als kern, cloud-native architectuur zodat klanten datawarehouse workloads kunnen implementeren, beheren en orkestreren over gedistribueerde clouds, verklaart Yellowbrick CTO Mark Cusack toe. "Bovendien werken de Andromeda instance, Yellowbrick Manager en diepere integratie met cloud object stores samen om gedistribueerde data voor ondernemingen te galvaniseren - met behoud van Yellowbrick's ultieme prijs/prestatie voordeel."

Hoeksteen van uniform controlepaneel voor gedistribueerde data
Yellowbrick Manager is een rijke web UI die een consistente ervaring biedt voor alle datawarehouse implementaties in gedistribueerde clouds. Het vereenvoudigt het laden van data, het schrijven en bewerken van SQL, en het beheer van Yellowbrick databases.

Yellowbrick Manager is momenteel beschikbaar in preview en komt later dit jaar algemeen beschikbaar.

Partners