28-04-2021

Trifacta kondigt Community en certificeringsprogramma's aan

Deel dit bericht

Trifacta heeft de Trifacta Community aangekondigd, een online hub van best practices, how-to's, discussies en certificeringsprogramma's ter ondersteuning van het streven van het bedrijf naar self-service in het versnellen van data engineering en het democratiseren van ETL voor cloud datawarehousing projecten.

Om het succes van haar wereldwijde klantenkring te vergroten, heeft Trifacta haar nieuwe Community opgezet op verzoek van klanten om een forum op te richten waar gebruikers met elkaar in contact kunnen komen, kennis kunnen delen en productcertificeringen kunnen behalen.

De Community is ontworpen als een centrale plek voor alles wat met Trifacta te maken heeft:
• Verbeterde kennisbank: Gebruikers kunnen bladeren door een schat aan use cases, how-to's, best practices en andere bronnen over een breed scala aan onderwerpen, zoals ETL, datakwaliteit en automatisering.
• Online Groepen: Deze informele groepen bevorderen de actieve betrokkenheid van gebruikers en verbinden gebruikers die aan soortgelijke projecten werken en voor soortgelijke uitdagingen staan.
• Discussieforums: Op deze forums kunnen gebruikers vragen stellen en hulp krijgen van Trifacta-experts.
• Ideeën Uitwisseling: In dit gedeelte kunnen gebruikers ideeën over productverbeteringen delen met het Trifacta productteam en inzicht krijgen in Trifacta's product roadmap.
• Trifacta Academie: Gebruikers kunnen zich inschrijven voor alle Trifacta trainingen en certificeringsprogramma's vanuit één handige locatie.
• 1:1 hulp: Gebruikers kunnen zich inschrijven voor gepersonaliseerde coaching sessies met Wrangling experts van Trifacta's Professional Services organisatie.

Partners