14-04-2021

Denodo Standard brengt oplossing voor data-integratie in de cloud

Deel dit bericht

Denodo heeft Denodo Standard aangekondigd, een nieuwe oplossing voor data-integratie die beschikbaar is op toonaangevende cloud-marktplaatsen. Het aanbod maakt gebruik van Denodo's datavirtualisatie-engine, waardoor real-time analyses en datadiensten mogelijk worden zonder dat de data in een andere repository hoeven te worden gerepliceerd.

Denodo Standard verlaagt de drempel om te beginnen met data-integratie door organisaties in staat te stellen deze direct aan te schaffen op de cloudmarktplaats van hun keuze; AWS, Microsoft Azure en Google Cloud Platform. Dankzij de automatisering van de cloudinfrastructuur en een flexibele prijs kunnen zowel grote ondernemingen als kleine en middelgrote bedrijven het snel implementeren zonder grote inzet van tijd en middelen.

Denodo Standard biedt alle mogelijkheden om snel data-integratieprojecten in productie te nemen. Denodo Standard heeft een intuïtieve webgebruikersinterface met een krachtige no-code/low-code data design studio, en  meer dan 150 kant-en-klare connectoren voor verschillende gegevensbronnen. De oplossing faciliteert verbindingen met cloud data warehouses, data lakes en SaaS-applicaties, en de combinatie van data uit ongelijksoortige bronnen.

Partners