12-04-2021

Yellowfin lanceert release 9.5

Deel dit bericht

Yellowfin heeft versie 9.5 uitgebracht die verbeteringen en mogelijkheden brengt die ondernemingen in staat stellen om gemakkelijk design-geleide, consumentgerichte analytics toepassingen te creëren.

Vijf belangrijke gebieden van verbeteringen in Yellowfin 9.5 zijn:
• Image Manager ondersteunt nu meer dan 15 beeldformaten, waaronder SVG, GIF en Adobe Photoshop documenten. Ontwerpers en bouwers kunnen nu naadloos hoge kwaliteit afbeeldingen en animaties van verschillende tools en formaten opnemen in hun analytische content.
• Slimme meldingen zijn nu beschikbaar voor PDF-exports, zodat gebruikers naar andere gebieden kunnen navigeren en op de hoogte blijven met push-achtige, bruikbare meldingen. Verbeteringen zijn onder andere nieuwe opties om specifieke dashboardsubtabbladen of presentatiedia's te selecteren bij het opslaan naar PDF, wat resulteert in snellere exports en kleinere PDF-bestanden.
• JSON Web Tokens kunnen nu worden gebruikt om een Single Sign-On (SSO) sessie te starten in Yellowfin, wat meer opties biedt voor ontwikkelaars om veilige authenticatie uit te voeren in moderne web applicaties.
• CSS scoping is verbeterd voor embedded content met JavaScript API, waardoor potentiële frictie met bestaande styling op ingesloten webpagina's wordt weggenomen.
• Metadata caching is verbeterd voor alle gegevensbronnen om snellere gegevens modellering en voorbereiding mogelijk te maken, met inbegrip van aangepaste bulk loaders voor verbindingen met Snowflake.

Partners