09-04-2021

Capgemini Engineering combineert R&D- en engineering-expertise

Deel dit bericht

Capgemini heeft een nieuw merk gelanceerd: Capgemini Engineering. Dit omvat alle expertise en ervaring op het gebied van engineering en R&D gecombineerd met de innovatieve technologieën op het gebied van digitalisering en software die wereldwijd binnen Capgemini Group voorhanden is. Hiermee worden organisaties ondersteund op het punt waar de digitale en fysieke wereld samenvloeit.

De global business line, met 52.000 engineers en wetenschappers en fysieke locaties in alle belangrijke engineering hubs over de hele wereld, bouwt voort op de integratie van Altran, een jaar na de overname door Capgemini.

Volgens CEO Aiman Ezzat van Capgemini Group markeert de integratie van de capaciteiten van Altran in de Group, een perfecte aanvulling op het dienstenportfolio. “Het ondersteunt onze leidende positie in de intelligent industry.” Talrijke klanten profiteren van Capgemini Engineering’s vermogen om technologie op schaal te implementeren, haar diepgaande product engineeringvaardigheden en de uitgebreide industrie-expertise.

De diensten van de nieuwe global business line bestrijken drie belangrijke domeinen: product- en systems engineering, digital en software en industriële productie.

Partners