07-04-2021

Ctac nieuwe SAP-partner van Provincie Noord-Brabant

Deel dit bericht

De provincie Noord-Brabant heeft na een Europese aanbesteding Ctac geselecteerd als nieuwe SAP-partner. Ctac neemt de komende jaren samen met het SAP-team van de provincie de projecten en het beheer van de SAP-omgeving voor haar rekening.

In 2020 was de provincie een van de eerste overheidsinstellingen die de stap naar SAP S/4 HANA zette. Dat gebeurde mede in het kader van de ambitie om de meest digitale en vooruitstrevende provincie van Nederland te zijn. De provincie wil gemeenten, burgers en bedrijven met behulp van technologie optimale dienstverlening bieden en de interne processen maximaal stroomlijnen. Een voorbeeld hiervan is de volledige digitalisering van het proces van subsidieaanvragen.
 
De provincie zet het SAP-platform anno 2021 in voor verschillende doelen, waaronder personeels- & salarisadministratie, de financiële administratie, beheer van vaste activa, inkoop, rapportage, workflow en treasury & riskmanagement. Ook ondersteunt SAP specifieke overheidstaken.
 
In de aanbesteding zocht de provincie naar een centrale partij, die alle aspecten van het omvangrijke SAP-landschap kon afdekken. Ctac kan dat als SAP-specialist met tientallen jaren ervaring met het platform als geen ander. Daarnaast vormen de visie op de toekomst van digitalisering en automatisering en de proactieve handelwijze van Ctac een goede basis voor een veelbelovende samenwerking.

Tags:

ERP, S/4HANA

Company:

SAP, Ctac

Partners