31-03-2021

TIBCO Cloud Messaging voegt Apache Kafka en Pulsar toe als cloudservice

Deel dit bericht

TIBCO heeft Apache Pulsar en Apache Kafka als cloud service toegevoegd in TIBCO Cloud Messaging. Deze updates spelen een cruciale rol in het ontwerp en de ontwikkeling van de architecturale visie van de TIBCO Responsive Application Mesh.

Er is volgens Matt Quinn, chief operating officer van TIBCO, een groeiende vraag naar open source messaging, vooral omdat klanten op zoek zijn naar verbeterde manieren om eventstreams in realtime te beheren, klantervaringen te verbeteren en besluitvorming te verfijnen. "Door Pulsar en Kafka als een cloudservice aan te bieden binnen TIBCO Cloud Messaging, kunnen klanten gebruikmaken van cloudnative voordelen en hun time-to-value vergroten door ze als een service aan te kopen. Dit ontslaat organisaties van de vereiste om infrastructuur te bezitten of containers in te zetten op een publieke cloud en geeft hen de flexibiliteit om de oplossing te kiezen die ze willen gebruiken."

Een enkel abonnement op TIBCO Cloud Messaging omvat nu Kafka en Pulsar, naast TIBCO eFTL en TIBCO FTL, waardoor het eenvoudiger wordt om messagingbehoeften in te zetten en te beheren. Gebruikers kunnen ook events publiceren en consumeren in TIBCO Cloud Integration voor de integratie van realtime eventstreams. Dit ondersteunt de ontwikkeling van een allesomvattend digitaal platform dat integratie, API-beheer, event streaming en automatisering omvat, en naadloos samenwerkt in de cloud.

Door Pulsar en Kafka streaming data te verbinden met hybride omgevingen, kan een bedrijf realtime data toevoegen aan on-premises applicaties voor een betere respons. Event streaming is met name relevant voor organisaties die verder willen gaan dan traditionele gegevensverwerking en in plaats daarvan gebeurtenissen in realtime willen verwerken om realtime besluitvorming te benutten.

Partners