Webinar de controller in control
(20-04-2021)

Deel dit bericht

Maak het verschil met Analytics4 - Speciaal voor financial controllers organiseert Ensior op 20 april het webinar “De controller in control”. Wij laten zien hoe je eenvoudig en snel financiële analyses en dashboards maakt zonder eindeloze Excel formules op data uit op Microsoft Dynamics of SAP BusinessOne. Wil jij ook een snellere maandrapportage?

Om een organisatie in control te houden heeft het management direct inzicht nodig in betrouwbare informatie. Maar hoe baan je je als controller een weg door de groeiende hoeveelheid data, uit al die verschillende bronnen? Wij vertellen je graag hoe je de data makkelijk combineert en structureert. Dat maakt het bouwen van dashboards eenvoudiger en elimineert handmatige bewerkingen.

Wij tonen ook het gemak van Power BI. Met Power BI zoom je in op dynamische dashboards naar de achterliggende detailinformatie over transacties, klanten, producten, verkopers e.d. Samenstelling van de maandafsluiting, Verlies & Winstrekening, balance sheet e.d. wordt zo een stuk eenvoudiger. Dat wil jij toch ook?

Datum: 20 april 2021
Tijd: 11.00 uur

Kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Partners