22-03-2021

InterSystems stelt IRIS Data Platform beschikbaar op AWS als managed service

Deel dit bericht

InterSystems heeft aangekondigd dat haar InterSystems IRIS dataplatform en InterSystems IRIS for Health nu beschikbaar zijn als volledig beheerde diensten voor Amazon Web Services, waardoor klanten lage risico's en gemakkelijkste toegang hebben om volledig te profiteren van cloud resources.

InterSystems concierge-level managed service zorgt voor de performance, security, beschikbaarheid en operations van de InterSystems omgeving van een klant die wordt ingezet in de AWS infrastructuur. De end-to-end service geeft klanten de vrijheid om zich te richten op hun core business, waarbij InterSystems de software-implementatie, infrastructuur, monitoring, high-availability, beveiliging, patches en upgrades voor haar rekening neemt.

Vogens Scott Gnau, vice president data platforms bij InterSystems, bieden de beheerde clouddiensten klanten het beste van twee werelden. “Ze kunnen de kracht van InterSystems-technologie in de cloud benutten, maar zonder de bijbehorende zorgen en complexiteit. Dit nieuwste aanbod toont onze voortdurende toewijding aan cloudinvesteringen, die meer klanten in staat stellen om deze mogelijkheid te omarmen en alle voordelen van de cloud te benutten."

InterSystems IRIS is een cloudonafhankelijk dataplatform dat kan worden ingezet op alle belangrijke publieke clouds en ondersteunt multicloud en hybride omgevingen. InterSystems IRIS elimineert de noodzaak om meerdere technologieën te integreren en maakt het eenvoudiger om high-performance, machine learning-enabled applicaties te bouwen die data- en applicatiesilo's met elkaar verbinden.

Meer informatie: InterSystems

Partners