15-03-2021

Qlik biedt mogelijkheden om waarde van SAP-data te verhogen

Deel dit bericht

Qlik kondigt nieuwe mogelijkheden aan om bedrijven te helpen meer waarde te halen uit hun SAP-data. De nieuwe mogelijkheden omvatten een uniforme SAP-connector die de mogelijkheden van Qlik's analytics platform uitbreidt om SAP-data beter te benutten voor analyse in elke SaaS- of client-managed omgeving. Qlik introduceert ook de eerste in een reeks van SAP-gerichte data en analytics solution accelerators die de ROI van de integratie van SAP-data met moderne analytics projecten versnellen.

Aangevuld met Qlik Data Integration's integraties met cloudplatforms, heeft Qlik een complete set aan mogelijkheden voor het verbeteren van toegang, transformatie en analyse van SAP data voor Active Intelligence en data-driven decision making. "Klanten ondervinden succes in het gebruik van de flexibiliteit van Qlik om agnostische, real-time data pipelines te creëren op SAP data, in elke cloud of analytics platform, die de waarde van SAP data verhoogt voor besluitvorming in de hele organisatie", zegt James Fisher, Qlik Chief Product Officer. "Onze nieuwe connector- en acceleratoroplossingen voor SAP-data breiden onze mogelijkheden uit om ondernemingen te helpen eenvoudiger toegang te krijgen tot hun SAP-data, deze te transformeren en te leveren voor analyse, inzichten en het ondernemen van actie."

Qlik heeft meer dan een decennium expertise in het ontsluiten en transformeren van de complexe, applicatiespecifieke datastructuren van SAP-data naar formaten die geoptimaliseerd zijn voor analyse. Dit omvat een aanzienlijk aantal SAP datagerelateerde integraties en verbeteringen die het afgelopen jaar zijn geleverd met cloudleveranciers AWS, Microsoft Azure, Google Cloud en Snowflake. Deze integraties maken gebruik van Qlik Data Integration om real-time levering van analyseklare SAP data te ondersteunen vanuit elke bron - inclusief legacy SAP omgevingen, SAP HANA of SAP Application Servers - naar elk doel. Het resultaat is een agnostische, productieklare oplossing die ervoor zorgt dat analytische gebruikers beschikken over de meest actuele en relevante SAP data die nodig is voor betere bedrijfsinzichten.

De SAP Order to Cash analytics solution accelerator is de eerste in een geplande reeks accelerators die datateams een blauwdruk bieden voor moderne data-architecturen en tegelijkertijd SAP datamoderniseringsprojecten versnellen. De oplossing maakt gebruik van meerdere componenten van het data-integratie- en analyseplatform van Qlik, en van kant-en-klare dataversnellers en analyseapplicaties.

Met de nieuwe SAP-connector kunnen klanten eenvoudiger SAP-data extraheren voor analyse in Qlik Sense Enterprise via zowel een SAP BEx/InfoProvider-connector als een SAP SQL-connector.

Meer informatie over de connector

Partners