12-03-2021

Boomi lanceert nieuwe multicloud-mogelijkheden voor Flow

Deel dit bericht

Boomi kondigt uitbreidingen aan voor Flow. Deze low-code Workflow Automation Service van Boomi ondersteunt multicloud- en hybride cloudomgevingen. Hiermee worden deze omgevingen wendbaarder en wordt gevoelige data beter beschermd. Dankzij deze nieuwe uitbreidingen aan Flow kunnen bedrijven meer toegevoegde waarde bieden aan klanten, werknemers en partners door middel van betrouwbare en snelle interactie tussen data.

Met Boomi Flow kunnen bedrijven hun cloud-first strategieën versnellen zonder extra risico's. Boomi Flow applicaties kunnen in iedere cloudomgeving draaien, inclusief hybride-, multicloud- en on-premises-implementaties. Met Flow vermijden bedrijven toekomstige migratie-uitdagingen, dankzij simpele synchronisatie en een minimale afhankelijkheid van on-premises-systemen. Flow biedt daarnaast betere controle over en beveiliging van data, dankzij flexibele implementaties en de mogelijkheid om applicaties in private clouds te draaien met het gemak van een native cloud workspace.

Flow stelt klanten in staat hun activiteiten te stroomlijnen door met één druk op de knop implementaties uit te voeren. Dit biedt betere controle over de overdracht van gegevens en een verbeterd beheer van gevoelige gegevens. Dit betekent ook dat het mogelijk is om  aangepaste workflows en applicaties te maken die voldoen aan reguleringen en bedrijfsbeleid omtrent gegevensbescherming. Klanten die Flow gebruiken om klantinteractie op te bouwen, kunnen profiteren van de wendbaarheid van multicloud-implementaties terwijl de runtime en data van Flow binnen de bedrijfsomgeving blijft. Dit waarborgt de bescherming van gevoelige data en verbetert het databeheer.

Company:

Boomi, Dell

Partners