12-03-2021

ThoughtSpot krijgt investering van Snowflake om meer waarde te halen uit Data Cloud

Deel dit bericht

ThoughtSpot, aanbieder in search en AI-gedreven analytics, kondigt een nieuwe investering aan van Snowflake Ventures, de ventures-tak van Snowflake. De investering weerspiegelt de voortdurende samenwerking en het succes dat gezamenlijke klanten kunnen bereiken met het AI-gedreven analytics-platform van ThoughtSpot, mogelijk gemaakt door Snowflake's Data Cloud.

Met de snelle, wereldwijde adoptie van de Data Cloud in combinatie met search en AI-gedreven analytics, gaan organisaties  verder dan traditionele statische dashboards en verbeteren zij de manier waarop ze data gebruiken. Met Snowflake en ThoughtSpot kunnen bedrijven elke werknemer gedetailleerde inzichten geven die gepersonaliseerde ervaringen creëren. Gezamenlijke klanten zoals Hulu, Capital One, Medtronic, Canadian Tire en Nationwide Building Society ervaren nu al de voordelen van deze nieuwe, moderne data stack, gebouwd in de cloud en toegankelijk gemaakt via search en AI.

Gezamenlijke klanten profiteren van:
• Versnelde productinnovatie. Het search en AI-gedreven analytics-platform van ThoughtSpot integreert en benut de nieuwste functies van het Snowflake-platform dat klanten in staat stelt het gebruik van data verder te democratiseren en belangrijke zakelijke inzichten te ontsluiten.
• Meer ROI van cloudmigraties. Met ThoughtSpot en Snowflake kunnen organisaties snel hun data naar de cloud brengen, analytics use cases identificeren en naar productie brengen, en opschalen naar iedere werknemer in het bedrijf.
• Voortdurende nauwe samenwerking. ThoughtSpot en Snowflake werken samen om organisaties te helpen de kracht van de combinatie van hun oplossingen te ervaren door gezamenlijke, virtuele events, workshops en een gratis proefversie van ThoughtSpot.

Een jaar van transformatie
De nieuwe investering volgt op de transformatie van ThoughtSpot in het afgelopen jaar naar een ‘cloud-first’ organisatie. ThoughtSpot introduceerde verschillende nieuwe cloud-toepassingen zoals ThoughtSpot Cloud, ThoughtSpot One en ThoughtSpot Embrace, een nieuwe manier om ThoughtSpot direct te verbinden met iedere grote databron in de cloud.  

"ThoughtSpot en Snowflake delen een gemeenschappelijke visie om organisaties in staat te stellen de kracht van hun data te ontsluiten en deze in te zetten voor het succes van de onderneming", verklaart SVP Christian Kleinerman bij Snowflake. “Deze investering is een bevestiging van onze continue samenwerking met ThoughtSpot en toewijding om klanten te helpen betere en snellere inzichten te krijgen terwijl we de kracht van de Snowflake Data Cloud benutten.”

Partners