18-02-2021

InterSystems erkend als Best in KLAS in Interoperability Platform Categories

Deel dit bericht

InterSystems HealthShare Unified Care Record komt als Best in KLAS award winnaar voor Interoperability Platforms uit de bus.

KLAS Research peilt ieder jaar bij zorgaanbieders naar de impact van technologieleveranciers op de werking van de medische sector en rapporteert vervolgens objectief, accuraat en onpartijdig over de bevindingen. De Best in KLAS awards worden uitgereikt aan leveranciers die als leiders in hun veld worden aangezien en die gezondheidsspecialisten bijstaan om patiënten met nog betere zorgen te omringen. Het ‘2021 Best in KLAS Global Software Services’ rapport is gebaseerd op ratings die in 2020 werden verzameld bij duizenden zorgprofessionals uit twee vakgebieden: Acute Care Electronic Medical Records (EMR’s) en Interoperability Platforms.  

“Elk jaar maken duizenden zorgprofessionals van over de hele wereld tijd om hun inzichten te delen met KLAS”, zegt Adam Gale, President van KLAS Research. “Het delen van hun perspectieven helpt verdelers bij het verbeteren van hun producten en collega’s om betere beslissingen te nemen. Deze gesprekken herinneren ons er telkens weer aan hoe belangrijk het is om in de medische wereld accuraat, eerlijk en onpartijdig te rapporteren. Het ‘Best in KLAS’ rapport en de awards die er bij worden uitgereikt, leggen de lat bijzonder hoog voor software en diensten. Verdelers die de titel ‘Best in KLAS’ behalen, zouden daar op moeten klinken, maar zich tegelijk ook bewust zijn van het feit dat afnemers nu enkel het allerbeste verwachten van hun producten en diensten”, benadrukt Gale. De Best in KLAS award is dan ook een een signaal voor afnemers en betalende organisaties dat ze het allerbeste mogen verwachten van de winnende verdelers.

HealthShare Unified Care Record biedt instellingen, investeerders, consumenten, sociale diensten en welzijnsorganisaties, onderzoekers en ontwikkelaars de tools om uitdagingen met gedecentraliseerde data aan te pakken aan de hand van een gedeeld, overzichtelijk en gebundeld zorgdossier. Dankzij de flexibiliteit van het systeem konden healthcare organisaties snel bijsturen in het midden van de snel oprukkende COVID-19-pandemie. Mede daardoor sleepte HealthShare Unified Care Record de ‘Best in KLAS Award’ in de wacht voor Interoperability Platforms.

Beloning wegens aandacht voor klant en engagement voor service
“We zijn altijd blij als we erkenning krijgen, maar als die rechtstreeks van onze klanten komt zoals bij ‘Best in KLAS’, betekent dit voor ons het meest”, zegt Don Woodlock, vice president Healthcare Solutions bij InterSystems. “We passen onze technologie constant aan, zodat onze klanten de meest recente uitdagingen kunnen counteren. We zijn dankbaar dat de aandacht voor onze klanten en ons engagement om de allerbeste service te garanderen via deze weg beloond worden.”

Partners