12-02-2021

Immuta benoemt Hylke Visser tot Regional Sales Director

Deel dit bericht

Immuta, specialist in automated data governance, kondigt aan dat het haar Europese team uitbreidt en Hylke Visser heeft aangesteld als Regional Sales Director. Visser wordt verantwoordelijk voor de sales- en business development-activiteiten van Immuta in Noord-Europa en het Midden-Oosten en voor de groei van het bedrijf op de Nederlandse markt.

Immuta is in 2015 opgericht vanuit een missie binnen de Amerikaanse inlichtingen-gemeenschap om selfservice-toegang tot en de controle van gevoelige data te versnellen. Het Immuta Automated Data Governance-platform ondersteunt compliant BI, analytics en data science voor 's werelds meest datagedreven organisaties.

Michael Dooley, Chief Revenue Officer bij Immuta, ziet ernaar uit samen met Hylke Visser de activiteiten van het bedrijf uit te breiden naar Noord-Europa en het Midden-Oosten. “We zijn het afgelopen jaar snel gegroeid met een toename van 100 procent aan nieuwe klanten die hun hoofdkantoor in EMEA hebben. Dankzij het uitgebreide netwerk van Hylke en zijn expertise in het data governance- en privacy-domein verwachten we dat hij kan helpen deze groei voort te zetten en het Immuta-platform naar meer bedrijven in deze regio te brengen.”  

Voor zijn overstap naar Immuta was Visser werkzaam als Director Sales en Business Development bij Dataiku waar hij ook leiding gaf aan het Nederlandse team dat hij heeft opgebouwd. Daarvoor was Visser werkzaam in sales-functies bij onder meer SAS en Oracle. “Het is een geweldige kans om vanaf de start mee te mogen bouwen aan de lokale aanwezigheid van Immuta en het bedrijf te introduceren in verschillende regio’s”, vertelt Hylke Visser. “Steeds meer functies zijn afhankelijk van gevoelige data om betere beslissingen te kunnen nemen. Het is daarom cruciaal voor organisaties om de privacy van consumenten te beschermen en te voldoen aan de privacy-regels wereldwijd. Ik ben blij dat ik een rol kan spelen in de volgende groeifase van Immuta.” 

Company:

Immuta

Partners