08-02-2021

IBM lanceert Hybrid Cloud Build Team voor partners

Deel dit bericht

IBM heeft een Hybrid Cloud Build Team aangekondigd dat speciaal is opgezet voor partners. Het IBM Hybrid Cloud Build Team bestaat uit meer dan 100 cloudarchitecten, data scientists, cloudontwikkelaars en securityspecialisten. Het team gaat IBM partners helpen bij het migreren en moderniseren van producten en services naar Open Hybrid Cloud omgevingen.
 
Steeds meer bedrijven kiezen voor een Hybrid Cloud omdat die de voordelen van zowel de private als de public Cloud combineert. Een recent onderzoek van IBM Institute for Business Value (IBV) toont het toenemende belang van de Hybrid Cloud aan:
• 47 procent van de organisaties verwacht dat ze de komende drie jaar gaan investeren in de Hybrid Cloud;
• Bedrijven zullen naar verwachting gemiddeld 6 Hybrid Clouds gaan gebruiken;
• Een Hybrid Cloud platform en aanpak brengt 2.5x meer waarde dan het gebruik van één cloud bij één vendor.

Het initiatief sluit aan op het succes van eerdere initiatieven zoals het IBM Data Science and AI Elite Team en het IBM AIOps Elite Team.

Met diepgaande expertise in Microsoft Azure, IBM Cloud, AWS en meer omgevingen, helpt het IBM Hybrid Cloud Build Team zijn ecosysteempartners bij het vernieuwen van workloads op alle cloudplatforms en providers, met inbegrip van nieuwe technologieën zoals AI, 5G, Kubernetes, blockchain en edge.

Company:

IBM

Partners