21-01-2021

Alteryx en Snowflake werken samen aan automatisering van cloud analytics

Deel dit bericht

Alteryx heeft een partnerschap met Snowflake aangekondigd dat de analytics automatisering en data science-mogelijkheden van Alteryx verder integreert met het Snowflake-platform. De combinatie biedt klanten geautomatiseerde data pipelines, snellere gegevensverwerking en versnelt grootschalige analytics workloads.

Met het geïntegreerde aanbod worden de Alteryx oplossingen voor data preparation, analyse en data science gecombineerd met Snowflake's rekenkracht, elastische schaalbaarheid en data sharing. Het aanbod wordt ondersteund met een gratis proefperiode van 30 dagen die een naadloze gebruikerservaring mogelijk maakt die de connectiviteit met Snowflake automatiseert en de geautomatiseerde datatransformatie van Alteryx binnen Snowflake uitvoert.

Alteryx en Snowflake willen een compleet platform bieden voor analytics, data science en procesautomatisering dat gebruiksvriendelijk en toegankelijk is voor bedrijfsanalisten, data scientists en data engineers.

Als onderdeel van de aankondiging wordt Alteryx erkend als Premier Partner binnen het Snowflake Partner Program en wordt Snowflake erkend als Alteryx Featured Select Partner.

Partners