21-01-2021

TIBCO rondt acquisitie van Information Builders af

Deel dit bericht

TIBCO heeft aangekondigd dat het de overname van Information Builders succesvol heeft afgerond na de aankondiging in oktober om het bedrijf over te nemen. De overname markeert de toevoeging van Information Builders' datamanagement- en analysemogelijkheden aan het TIBCO Connected Intelligence-platform.

De formele integratie van Information Builders in TIBCO begon begin januari, na het einde van het financiële jaareinde van Information Builders op 31 december 2020. "We zijn verheugd met de technologie en geweldige reputatie van Information Builders en we kijken ernaar uit om bestaande en toekomstige klanten een breder scala aan innovatieve, datagestuurde oplossingen te bieden om slimmere digitale transformatie te ondersteunen", zegt CEO Dan Streetman van TIBCO.

Het aanbod van Information Builders zal het portfolio van TIBCO verbeteren voor klanten in de talrijke industrieën waarin TIBCO en Information Builders diepgaande expertise delen. De producten voor datakwaliteit, data preparation en data-integratie van Information Builders zijn een waardevolle aanvulling op de TIBCO Any Data Hub- en TIBCO Responsive Application Mesh-strategieën die in september op TIBCO NOW 2020 zijn aangekondigd. Verder zal de toevoeging van oplossing WebFOCUS het aanbod van TIBCO Hyperconverged Analytics versterken en verrijken.

Partners