20-01-2021

Teradata Vantage beschikbaar in Google Cloud Marketplace

Deel dit bericht

Teradata heeft de beschikbaarheid aangekondigd van Teradata Vantage op Google Cloud Marketplace. Teradata-klanten die Vantage op Google Cloud gebruiken, kunnen zich abonneren op Vantage op Google Cloud met een rechtstreekse overeenkomst via de Google Cloud Marketplace. Teradata Vantage is een hybride multicloud data-analyse softwareplatform dat analytics, data lakes en datawarehouses verenigt.

Vantage op Google Cloud wordt as-a-service geleverd, zodat bedrijven kunnen beginnen met kleinschalig en flexibel opschalen van rekenkracht en opslag wanneer nodig. De combinatie van flexibiliteit in prijsmodellen met Vantage software tier keuze stelt gebruikers in staat om analytische functies en prestaties af te stemmen op zakelijke vereisten. Gebruikers kunnen gegevens combineren en opvragen, ongeacht waar deze zich bevinden: in Google Cloud Storage, Hadoop, on-premise en integreren met gewenste datapipelines, Business Intelligence- en visualisatietools naar keuze. Risico's die gepaard gaan met migreren van workloads tussen on-premise en Google Cloud worden sterk verminderd.

Teradata Vantage op Google Cloud is per direct beschikbaar voor klanten die worden bediend door Google Cloud-datacenters in Noord-Amerika (VS en Canada), Londen, Frankfurt en Sydney.

Partners