11-12-2020

Pyramid Analytics beschikbaar op AWS Marketplace

Deel dit bericht

Pyramid Analytics heeft aangekondigd dat haar analyseplatform beschikbaar is op de Amazon Web Services Marketplace als een pay-as-you-go aanbieding. Pyramid 2020 for AWS is eenvoudig te implementeren vanuit de AWS Marketplace en verbindt clouddatabronnen als Redshift, EMR, S3, Athena, Aurora, RDS, SAP HANA, SAP BW4/HANA, Snowflake en Exasol.

Pyramid biedt als AWS Technology Partner al een aantal jaren een Bring Your Own License oplossing aan op de AWS Marketplace. Het Pyramid 2020 for AWS aanbod biedt alle kracht van Pyramid met installatiegemak en facturering via het account van de AWS-klant. De oplossing van Pyramid voor de AWS Marketplace is nauw verbonden met essentiële AWS-services, waardoor een solide basis wordt gecreëerd voor elastische, kosteneffectieve analytische workloads op elke schaal. "Pyramid’s enterprise-grade analyseplatform werkt elegant op de cloudinfrastructuur van Amazon", zegt Omri Kohl, CEO en medeoprichter van Pyramid Analytics. “De integratie is eenvoudig te configureren en kan na installatie snel worden geschaald tussen afdelingen naar zoveel gebruikers als nodig is."

Pyramid 2020 for AWS is een servergebaseerd analyseplatform dat op schaal is gebouwd. Pyramid stimuleert selfservicerapportage, dashboards, analyse, data discovery, machine learning, data science, data preparation en data virtualization. Pyramid 2020 for AWS wordt benaderd via een browser zonder aanvullende desktoptools.

Partners