27-11-2020

Celonis breidt uit in Europa met opening van vijf kantoren

Deel dit bericht

Celonis heeft vijf nieuwe kantoren geopend in Amsterdam, Parijs, Kopenhagen, Stockholm en Madrid. Het afgelopen jaar heeft Celonis de Europese aanwezigheid uitgebouwd door nieuwe vestigingen te openen in Frankrijk, Denemarken, Zweden en Spanje.

Celonis vestigt zich voor het eerst in deze landen met als doel om dichter bij de klant te staan met werknemers die de klanten van hoogstaande service kunnen voorzien in de lokale taal. In Nederland was Celonis al vanaf 2016 actief vanuit hun kantoor in ‘s-Hertogenbosch. Dit jaar is besloten om de bedrijfsvoering voort te zetten vanuit Amsterdam. In de hoofdstad bevinden zich veel klanten, partners en nieuw talent, wat het bedrijf beter in staat stelt de ecosysteemcapaciteiten van het bedrijf te optimaliseren.

Volgens Carl Maas, VP Sales & Country Manager Benelux bij Celonis, is er veel vraag vanuit Europese klanten naar het vermogen van Celonis om data te benutten en mogelijkheden te introduceren om zowel bedrijfsmodellen als bedrijfsuitvoering te transformeren. “De afgelopen tien jaar heeft de process mining-kern van Celonis klanten in staat gesteld om problemen in processen te achterhalen en op te lossen. Recent hebben we het Execution Management System in de industrie gelanceert, het Celonis EMS. Dit stelt klanten in staat om de volgende stap te zetten om de complexiteit binnen systemen, de nummer één capaciteitskiller in de industrie, weg te nemen. Klanten zien prestatieverbeteringen die resulteren in een vijf keer hoger rendement op de investering in minder dan 90 dagen. We zijn ontzettend trots dat we steeds meer klanten in Europa op lokaal niveau kunnen ondersteunen en hen in realtime kunnen helpen het maximale uit hun bedrijfsprestaties te halen.”

Partners