26-11-2020

AWS lanceert visuele data preparation tool Glue DataBrew

Deel dit bericht

AWS heeft Glue DataBrew onthuld, een nieuwe tool voor visuele data preparation voor AWS Glue, die is ontworpen om gebruikers te helpen data op te schonen en te normaliseren zonder code te hoeven schrijven.

Veel softwareleveranciers hebben geprobeerd de tijd die aan data preparation wordt besteed te verminderen door het proces te automatiseren. Nu vult AWS de rij aan met haar aanbod Glue DataBrew. Naast het bieden van een visuele omgeving zonder code, biedt het aanbod meer dan 250 vooraf gebouwde transformaties om taken voor data preparation te automatiseren. In plaats van transformaties met de hand te coderen om uitdagingen zoals anomalieën in de gegevens aan te pakken, gegevensformaten te standaardiseren of ongeldige waarden te corrigeren, kunnen gebruikers op de vooraf gebouwde functies in Glue DataBrew tikken om het werk voor hen te doen.

Het aanbod werkt met alle CSV-, Parquet-, JSON- of .XLSX-gegevens die zijn ondergebracht in S3, Redshift en de Relational Database Service (RDS), of elke andere AWS-gegevensopslag die toegankelijk is via een JDBC-connector. Alle data die worden geïndexeerd door de AWS Glue Data Catalog kunnen volgens AWS ook in Glue DataBrew worden opgenomen.

Company:

AWS

Partners