23-11-2020

Dataiku verdiept integratie met Snowflake

Deel dit bericht

Dataiku heeft haar strategische samenwerking met Snowflake uitgebreid als Elite Technology Partner voor Snowflake Partner Connect. Dataiku is een van de weinige Snowflake-partners met de Elite-status, een weerspiegeling van de meer dan 50 klanten die de twee aanbieders samen bedienen.

De Dataiku-integratie stelt organisaties in staat om het data science-platform van Dataiku gemakkelijk te leveren en te implementeren vanuit Snowflake Partner Connect. Hierdoor kunnen gebruikers direct samenwerken op het gebied van data preparation, analyse en machine learning, terwijl het Snowflake-platform wordt gebruikt als de databron en compute engine.

Samen bieden Dataiku en Snowflake klanten bedrijfsklare AI-oplossingen die de creatie, implementatie en optimalisatie van data science-projecten vereenvoudigen en waarde leveren door datasilo's te elimineren. Gebruikers van Dataiku in Snowflake Partner Connect profiteren van alle data processing in Snowflake, waar de data het platform niet verlaten. Bovendien blijven het door klanten gedefinieerde data security- en governancebeleid binnen Snowflake.

Meer informatie: Dataiku

Partners