18-11-2020

Dell Technologies biedt innovaties in databescherming en cybersecurity

Deel dit bericht

Dell Technologies introduceert geïntegreerde apparaten in de Dell EMC PowerProtect DP-reeks en softwareverbeteringen in PowerProtect Data Manager. Deze innovaties moeten klanten helpen bij de bescherming, het beheer en het herstel van data afkomstig van klassieke en moderne toepassingen verspreid over kerndatacenters, edge locaties en public clouds. Dell kondigt ook aan dat data vaulting solution PowerProtect Cyber Recovery wordt erkend door Sheltered Harbor om cyberweerbaarheid in de financiële sector te verbeteren.

De PowerProtect DP-reeks is Dells nieuwe generatie geïntegreerde databeschermingsapparatuur en biedt volledige back-up, herstel, replicatie, deduplicatie, cloudgereedheid met disaster recovery, en langdurige retentie voor de public cloud. De apparatuur in de PowerProtect DP-reeks helpt klanten om met een all-in-one-oplossing de explosieve groei van data te beheren, kosten te verlagen en de toegenomen complexiteit te vereenvoudigen.

Sheltered Harbor erkent Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery
Dell Technologies kondigt aan dat Dell EMC PowerProtect Cyber Recovery de eerste kant-en-klare on-premises data vaulting solution is die de goedkeuring van Sheltered Harbor heeft gekregen. Sheltered Harbor is het non-profit, door de industrie geleid initiatief dat zich inzet om stabiliteit en veerkracht in de financiële sector te verbeteren als reactie op toenemende cyberaanvallen. PowerProtect Cyber Recovery beschermt klanten tegen cyberaanvallen; van ransomware tot aanvallen van binnenuit. De oplossing beschikt over de mogelijkheden van CyberSense analytics en machine learning, waarmee klanten de integriteit van hun data bewaken en de kwaliteit ervan blijven garanderen. Met behulp van forensische tools kunnen klanten lopende aanvallen ontdekken, diagnosticeren en herstellen. Dankzij deze erkenning kunnen Amerikaanse financiële instellingen gemakkelijk een goedgekeurde vaulting solution uitrollen om kritieke klantgegevens tegen cyberdreigingen te beschermen.

PowerProtect Data Manager
PowerProtect Data Manager voegt nieuwe waarde toe aan de PowerProtect-apparatuur van klanten die beschikken over cloud-, VMware- en Kubernetes-omgevingen. Data Manager beschermt nu cloud-workloads in Microsoft Azure en AWS, waardoor klanten genieten van een grotere keuze en flexibiliteit bij het inzetten van software. PowerProtect Data Manager ondersteunt nu het VMware Tanzu-portfolio om moderne toepassingen van klanten te beschermen. Dankzij nieuwe integraties is dit de eerste oplossing die native vCenter Storage Policy Based Management-integratie voor VM-bescherming biedt. Klanten kunnen tijd besparen en hun VM’s beter beschermen door gebruik te maken van bekende workflows binnen hun VMware vSphere-omgeving om data protection policies toe te wijzen. Daarnaast biedt Data Manager nu een VMware-gecertificeerde oplossing om de VMware Cloud Foundation-infrastructuurlaag te beschermen.

Data Manager biedt ook uitgebreide bescherming voor moderne containertoepassingen met agentless, applicatieconsistente bescherming van open source-databases, waaronder PostgreSQL en Apache Cassandra, in Kubernetes-omgevingen. Klanten kunnen nu Amazon Elastic Kubernetes Service (EKS) en Azure Kubernetes Service (AKS) beschermen om een back-up te maken van Kubernetes cluster-level resources.

Partners