10-11-2020

TIBCO stelt Rani Johnson aan als CIO

Deel dit bericht

TIBCO heeft de benoeming aangekondigd van Rani Johnson als Chief Information Officer, die toetreedt tot de uitvoerende leiding van het bedrijf. Met meer dan twintig jaar ervaring in de IT-industrie brengt Johnson haar uitgebreide kennis van het volledige IT-ecosysteem met zich mee; gecombineerd met een innovatieve en op samenwerking gerichte leiderschapsbenadering, helpt ze de technologische oplossingen van klanten te combineren met strategische bedrijfsresultaten.

Voordat ze bij TIBCO kwam, was Rani Johnson Senior Vice President en CIO van SolarWinds, waar ze direct betrokken was bij de ontwikkeling van nieuwe technologieën, de strategische GDPR-transformatie van het bedrijf aanstuurde en de teams voor bedrijfsapplicaties, IT-infrastructuur, DevOps en informatiebeveiliging leidde. Chief operating officer Matt Quinn van TIBCO verwelkomt haar in het team. “Ze is gepassioneerd door innovatie en transformatie, en haar kennis van systemen en infrastructuur zal een katalysator zijn om beter samen te werken met onze klanten om hun bedrijf te transformeren."

Johnson bekleedde senior managementfuncties bij de Lower Colorado River Authority, waar ze als CIO de leiding had over het onderzoek en de ontwikkeling van de organisatie. Ze bekleedde ook functies bij Austin Energy, E2open, Guide2style.com, Intel, en ontving de NASA-prijs voor haar bijdrage aan de ontwikkeling van een softwareprogramma voor het opslaan, bewaken en verdelen van elektrische stroom over de verschillende modules van het International Space Station Alpha (ISS-A).

Partners