27-10-2020

Boomi kondigt samenwerking aan met Snowflake en Aible

Deel dit bericht

Boomi, onderdeel van Dell Technologies, heeft nieuwe partnerships aangekondigd met Snowflake en met Aible, een geautomatiseerd machine learning-platform. Het partnership met Snowflake zorgt voor een enterprise data management-oplossing die de hele customer lifecycle omvat en organisaties realtime data-inzichten biedt. Samen met Aible helpt Boomi zakelijke gebruikers om sneller en gemakkelijker AI-modellen te lanceren.

De combinatie van het Boomi AtomSphere cloudplatform en het cloud dataplatform van Snowflake, moet gebruikers in staat stellen snel al hun enterprise data te gebruiken. Gebruikers kunnen in enkele minuten en zonder te coderen data naar Snowflake verplaatsen, applicatie-informatie integreren, apps maken op basis van Snowflake data en realtime inzichten delen met andere medewerkers. Boomi heeft ook de ‘Snowflake Ready Technology’ validatie gekregen voor haar Data Catalog and Preparation dienst. Dit programma controleert of partnerintegraties voldoen aan de best practices van Snowflake, en dat gebruikers makkelijker de integraties kunnen vinden die de beste gebruikservaringen bieden.

Door de toenemende hoeveelheid data die verwerkt moet worden, zetten organisaties steeds vaker AI in om concurrentievoordeel te behalen. AI-technologie is doorgaans complex en vereist diepgaande technische kennis om te implementeren. Aible heeft de complexiteit van AI-modelontwikkeling sterk versimpeld, waardoor zakelijke gebruikers zich kunnen richten op hun daadwerkelijke prioriteiten. Dankzij dit partnership kunnen gebruikers via Boomi hun data gebruiken om AI-modellen op te zetten. Hierdoor krijgen data scientists tijd om andere uitdagingen aan te pakken.

Partners