05-10-2020

TIBCO onthult Hyperconverged Analytics en Spotfire 11

Deel dit bericht

TIBCO heeft een disruptieve benadering van analytics aangekondigd met TIBCO Hyperconverged Analytics, dat slimme en realtime analyses biedt aan datagestuurde bedrijven. Als onderdeel van de Hyperconverged Analytics-ervaring onthulde het bedrijf ook TIBCO Spotfire 11 en TIBCO Cloud Data Streams, die inzichten en acties voor bedrijven drastisch versnellen.

Hyperconverged Analytics is een visionaire benadering van TIBCO voor geconvergeerde visuele analytics, data science en streaming, voor gegevens- en analyserollen. In combinatie met TIBCO Cloud Data Streams, brengt dit gebruikers verder dan traditionele Business Intelligence met de mogelijkheid om verbinding te maken met realtime datastromen voor direct inzicht. TIBCO Hyperconverged Analytics levert visuele analytics,  data science en streaming analytics via een enkele omgeving; Spotfire 11.

Hyperconverged Analytics verkort de tijd tot inzichten, terwijl het nieuwe Spotfire 11 de tijd voor het maken van aangepaste analyses verkort. Samen combineren ze datamanagement en data science met realtime data om zakelijke inzichten, beslissingen en acties te stimuleren. TIBCO brengt een 'power to the people' analyticoplossing met de introductie van TIBCO Spotfire Mods.

TIBCO Cloud Data Streams is een cloudgebaseerd real-time streaming BI-platform, dat eenvoudige toegang biedt tot real-time data voor visualisaties in Spotfire. Volgens TIBCO kunnen gebruikers opkomende trends en patronen detecteren terwijl ze zich voordoen, anticiperen op toekomstige omstandigheden en actie ondernemen wanneer dat het belangrijkst is. TIBCO Cloud Data Streams breidt het gebruiksgemak uit naar realtime analyses, en breidt de toegankelijkheid van direct inzicht uit naar data streams.

Meer informatie: TIBCO

Partners