29-09-2020

ThoughtSpot Cloud biedt search- en AI-gedreven analytics op cloud datawarehouses

Deel dit bericht

ThoughtSpot kondigt de beschikbaarheid aan van ThoughtSpot Cloud. Dit is een SaaS-oplossing die zakelijke gebruikers de flexibiliteit biedt om direct inzichten te krijgen uit data in de cloud. Met ThoughtSpot Cloud stellen organisaties medewerkers in staat om binnen enkele minuten inzichten te krijgen op basis van alle cloud-data.

ThoughtSpot Cloud biedt organisaties een oplossing waarmee zij direct waarde kunnen halen uit hun cloud-investeringen en de voordelen uit digitale transformatie kunnen maximaliseren. ThoughtSpot Cloud werkt met cloud datawarehouses zoals Amazon Redshift, Snowflake, Google BigQuery en Microsoft Azure Synapse, waardoor business professionals met search en AI inzichten kunnen halen uit al hun cloud-data. ThoughtSpot Cloud is gebouwd op een schaalbare, cloud-native architectuur.

Volgens Ajeet Singh, medeoprichter en Executive Chairman bij ThoughtSpot, heeft ThoughtSpot sinds de oprichting één doel: data toegankelijk maken voor iedereen. “Met onze search- en AI-gedreven analytics-oplossing leveren we de meest eenvoudige analytics-ervaring die het voor iedereen ongeacht technische vaardigheden, mogelijk maakt om vragen te stellen aan data en betere beslissingen te nemen. Met de introductie van ThoughtSpot Cloud, breiden we ons portfolio uit om direct waarde te leveren op basis van alle bedrijfsdata, waar deze zich ook bevindt. Dit geeft onze klanten de vrijheid om hun data te beheren in alle public en private cloud-omgevingen terwijl ze een moderne search-gebaseerde interface beschikbaar stellen aan iedereen in hun organisatie,” aldus Singh.

Partners