25-09-2020

TIBCO vereenvoudigt data management met TIBCO Any Data Hub

Deel dit bericht

TIBCO heeft de lancering aangekondigd van de TIBCO Any Data Hub, een allesomvattende blauwdruk voor data management die gedistribueerde gegevensomgevingen omvat. Het raamwerk biedt de nodige mogelijkheden om de vraag naar nauwkeurige en consistente data in de hele organisatie met vertrouwen en controle te ondersteunen, waarbij IT en het bedrijf op één lijn worden gebracht.

Volgens TIBCO blijven organisaties problemen ondervinden bij het beheren van inconsistente gegevens en het verenigen van de tools en benaderingen die nodig zijn om controle te krijgen over het datalandschap. TIBCO Any Data Hub vermindert deze complexiteit en biedt een vereenvoudigde datastrategie voor gedistribueerde dataomgevingen. Het helpt organisaties bij het bouwen van moderne data-architecturen, zoals een datafabric, logical datawarehouse of data-as-a-service. TIBCO Any Data Hub verwijdert dubbele inspanningen van gegevens, teams en technologieën en biedt, gezien de flexibiliteit, nauwkeurige en relevante gegevens die nodig zijn om de business te besturen. Een centraal onderdeel van de TIBCO Any Data Hub-strategie is de onlangs uitgebrachte oplossing TIBCO Data Virtualization 8.3, die een reeks verbeteringen biedt waarmee klanten datasilo's kunnen opsplitsen en een uniforme weergave van gegevens kunnen presenteren.

TIBCO Data Virtualization 8.3 ondersteunt een aanzienlijk uitgebreide set gegevensadapters. Met TIBCO Data Virtualization kunnen klanten verbinding maken met meer dan 300 databronnen, inclusief ondersteuning voor streamingbronnen zoals Apache Kafka, OSIsoft en OPC Unified Architecture. Bovendien is het beschikbaar op de Microsoft Azure Marketplace, samen met het huidige AWS Marketplace-aanbod, en heeft het een Dockerfile-optie.

Het TIBCO Any Data Hub-framework ondersteunt TIBCO's ‘better together’ strategie en ondersteunt nauwere integratie binnen haar portfolio, inclusief integratie met TIBCO Cloud Integration, TIBCO Cloud Mashery, TIBCO Cloud Metadata Management en TIBCO EBX. Dit stelt klanten in staat om data-as-a-service-architecturen en een alles-in-een benadering voor data-definities, één datacatalogus, één toegangspunt, één beveiligingsmodel en één beheersysteem uit te bouwen.

Meer informatie: TIBCO

Partners