22-09-2020

Stibo Systems STEP-platform integreert met SAP NetWeaver

Deel dit bericht

Stibo Systems heeft aangekondigd dat haar MDM-platform STEP 10.0 SAP-gecertificeerde integratie heeft bereikt met het SAP NetWeaver-platform. De oplossing kan worden geïntegreerd met SAP-oplossingen, waardoor klanten materiaalmasterdata, klantmasterdata en leveranciermasterdata kunnen uitwisselen tussen Stibo Systems STEP en SAP S/4HANA. Hierdoor worden het introductieproces voor nieuwe producten en de time-to-market verbeterd.

Het SAP Integration and Certification Center (SAP ICC) heeft het Multidomain MDM-platform STEP versie 10.0 van Stibo Systems gecertificeerd dat het integreert met SAP NetWeaver. Klanten kunnen multidomeinoplossingen implementeren om een betere datakwaliteit te bereiken die product- en klantervaringen bevordert.

Als resultaat van de gecertificeerde integratie maakt STEP het gemakkelijker voor bestaande en nieuwe klanten om hun datatransparantiedoelstellingen te bereiken door een beheerde enkele bron van masterdata te creëren. Deze data worden de basis voor langdurige relaties met handelspartners en consumenten.

Partners