22-09-2020

Yenlo en Fides Consultancy & Solutions bundelen krachten

Deel dit bericht

Fides, AFAS-migratie en integratiepartner voor zorg en onderwijs, en Yenlo, ketenintegratiespecialist op het gebied van API en ESB-technologie, bundelen hun krachten om de integratie voor klanten met AFAS Profit beter te kunnen ondersteunen. Om deze samenwerking te versterken neemt Yenlo een belang in Fides.

Volgens Sander Post, Algemeen Directeur van Fides, stelt deze strategische samenwerking met Yenlo Fides in staat om migratie- en koppelingentechnologie naar een hogere capaciteit, kwaliteit en snelheid te brengen. ”Fides komt uit de functionele integratie hoek en Yenlo vanuit de technische integratie hoek; de perfecte match! Daarmee zijn wij in staat om onze voorsprong verder uit te bouwen en mee te groeien met de groeidoelstelling van AFAS in zowel de zorg- alsmede in de onderwijsmarkt, en zijn wij in staat om ook andere koppelingen aan te bieden aan onze klanten, zoals koppelingen met landelijke voorzieningen. Fides blijft Fides; alleen met meer ontwikkel- en integratiekracht door de samenwerking met Yenlo.”

“Yenlo heeft een belang genomen in Fides om zo onze reeds bestaande integratie oplossingen naar een bredere klantenbasis te kunnen leveren”, zegt CEO Ruben van der Zwan van Yenlo. “Daarnaast zijn wij erg verheugd over de diepgaande zorg- en onderwijsmarkt branchekennis die Fides met zich meebrengt. Middels deze branchekennis zijn wij in staat om meer en kwalitatief betere koppelingen middels API en ESB-technologie aan te bieden”.

Tags:

API, ESB, Zorg, Onderwijs

Company:

Yenlo, Fides

Partners