15-09-2020

TIBCO leider in Multimodal Predictive Analytics & Machine Learning

Deel dit bericht

TIBCO heeft aangekondigd dat TIBCO Data Science door Forrester Research tot leider is benoemd in The Forrester Wave: Multimodal Predictive Analytics and Machine Learning, Q3 2020.

Volgens Forrester is voor ondernemingen die serieus bezig zijn met AI, de implementatie van de juiste Predictive Analytics, Machine Learning (PAML) oplossingen de belangrijkste beslissing die ze nemen. Forrester verdeelt PAML in drie segmenten: multimodaal, notebook-gebaseerd en automatiseringsgericht. Deze Forrester Wave evalueert leveranciers in het multimodale segment.

TIBCO Data Science speelt op unieke wijze in op de behoeften van niet alleen data scientists, maar ook data-analisten en ontwikkelaars die hun applicaties slimmer willen maken met voorspellende inzichten. TIBCO Data Science brengt cruciale functionaliteit samen, waaronder data preparation, modelontwerp, implementatie en bewaking in een nauw geïntegreerde omgeving die gebruikmaakt van TIBCO Spotfire en TIBCO Streaming. De belangrijkste functies zijn onder meer het ondersteunen van collaboration, automatisering van analytics door middel van machine learning en slimme aanbevelingen, en het bieden van een intuïtieve interface.

Forrester beoordeelde leveranciers op basis van 26 criteria, gegroepeerd in drie categorieën: huidig aanbod, strategie en marktaanwezigheid. Het rapport kan hier worden gedownload.

Partners