07-09-2020

ThoughtSpot 6.2 biedt snelle toegang tot inzicht

Deel dit bericht

Met medewerkers die massaal vanaf verschillende locaties werken, is het faciliteren van samenwerking tussen teams en directe toegang tot inzichten belangrijker dan ooit. Daarom kondigt ThoughtSpot, leverancier van een search en AI-driven analytics platform, ThoughtSpot 6.2 aan. De nieuwe versie van het platform biedt onder meer mogelijkheden voor data-exploratie, samenwerking en visualisatie om organisaties te helpen in recordsnelheid ongekende waarde uit hun data te halen.

Met ThoughtSpot 6.2 kunnen organisaties hun data koppelen, delen, samenwerken aan analyses en snel actie ondernemen op basis van inzichten. Met nieuwe functies zoals DataFlow, Embrace voor SAP en Teradata, en de ThoughtSpot bulkloader-API, hebben bedrijven meer flexibiliteit en keuze in hoe ze data gebruiken voor search- en AI-driven analyses. Ongeacht waar de data vandaan komt.

Via Individual Chart Sharing kunnen gebruikers een specifieke visualisatie delen met een collega, zodat ze vanuit dezelfde weergave binnen één prikbord kunnen werken. Met hetzelfde gebruiksgemak als Google Docs kunnen gebruikers bewerkingsrechten voor een specifieke visualisatie delen en vragen, in plaats van alleen voor een volledig rapport of dashboard. Zo is het makkelijk om samen te werken aan specifieke en relevante datasets. Met de nieuwe Subscribe Assistant-functie kan de eigenaar van een bestand andere gebruikers ook abonneren op specifieke titels binnen een prikbord. Zo wordt het voor medewerkers nog makkelijker om de juiste data en KPI's te krijgen.

Tags:

Analytics

Company:

ThoughtSpot

Partners