18-08-2020

SQream stelt connector beschikbaar in Tableau Extension Gallery

Deel dit bericht

SQream heeft aangekondigd dat haar dataconnector beschikbaar is in de Tableau Extension Gallery. De connector biedt Tableau-klanten near real-time interactieve analyses op terabytes tot petabytes aan gegevens. De SQream Connector biedt een gemakkelijke en betrouwbare manier om versiecompatibiliteit voor SQream- en Tableau-integraties te garanderen, terwijl het toevoegen van nieuwe databronnen wordt vereenvoudigd.

Met SQream kunnen Tableau-gebruikers enorme hoeveelheden gegevens laden, terwijl de verkenning, analyse, correlatie en visualisatie van meer gegevens wordt vergemakkelijkt. Het platform maakt gebruik van de hoge doorvoerprestaties van GPU's voor het analyseren van enorme hoeveelheden onbewerkte gegevens. "We zijn verheugd om onze samenwerking met SQream uit te breiden en een geoptimaliseerde connector aan te bieden met verbeterde prestaties. Hiermee kunnen klanten de kracht van SQream direct binnen Tableau gebruiken", zegt Brian Matsubara, RVP Global Technology Alliances bij Tableau. "De gegevensversnelling van SQream opent nieuwe mogelijkheden om meer data op hogere snelheden te analyseren."

Het data acceleration platform van SQream voert zware berekeningen uit van complexe SQL-query's die in Tableau moeten worden geanalyseerd. Gebruikers kunnen binnen enkele seconden verbinding maken en beginnen met het verkennen van gegevens, zonder beperkingen op de dimensionaliteit of diepte van de query. Dankzij de snelle gegevensdetectie en -verkenning kunnen data scientists en analisten sneller waardevol inzicht genereren en de kwaliteit en nauwkeurigheid van hun beslissingen verbeteren.

Partners