07-08-2020

InterSystems introduceert InterSystems Certification Program

Deel dit bericht

InterSystems introduceert een certificeringsprogramma voor HealthShare HealthConnect en InterSystems IRIS. Het nieuwe programma is de laatste toevoeging aan de Learning Services die de leverancier van creatieve datatechnologie al langer biedt.

Na afronding van het InterSystems Certification Program, krijgen zowel individuen als organisaties een bewijs van bekwaamheid met de verschillende producten en diensten van InterSystems. Zij moeten voor de certificaten de nodige examens en toetsen doorstaan. Als er aan alle criteria worden voldaan en één of meerdere examens zijn doorstaan, ontvangen zij een InterSystems Certification Badge. Deze kunnen op persoonlijke social media-pagina’s en websites weergegeven worden.

Daarnaast erkent het InterSystems Certification Program organisaties die vier of méér gecertificeerde medewerkers in dienst hebben. Het certificaat garandeert klanten dat zij in zee gaan met organisaties die aan de hoge kwaliteitsstandaard van InterSystems voldoen.

“Onze partners moeten vooroplopen en up-to-date zijn met de laatste technologische innovaties”, vertelt James Kantor, Certification Manager bij InterSystems. “Dat kunnen individuele medewerkers zijn die een nieuwe taak of opdracht krijgen, maar ook bedrijven die een nieuwe samenwerking met klanten afsluiten. Door hun expertise en kunde aan te tonen met deze certificaten kunnen deelnemende werknemers en organisaties de concurrentie voorblijven.”

Momenteel biedt InterSystems twee certificaten aan: HealthShare Health Connect HL7 InterFace Specialist en InterSystems IRIS Core Solutions Developer Specialist, met méér certificaten op komst. Examens voor het certificatenprogramma vinden plaats via een beveiligde internetverbinding op een door de deelnemer bepaald tijdstip. Kandidaten kunnen daardoor aan de examens deelnemen waar en wanneer zij het wensen.

Mee informatie over InterSystems Learning Services en het InterSystems Certification Program.

Partners