06-08-2020

H2O.ai en Snowflake willen acceptatie van Enterprise AI versnellen

Deel dit bericht

H2O.ai, open source aanbieder in kunstmatige intelligentie en machine learning, heeft de integratie aangekondigd van haar automatisch machine learningplatform H2O Driverless AI met Snowflake. Het partnerschap stelt klanten in staat om sneller inzichten en informatie te verkrijgen uit gegevens met het AutoML-platform.

Door de integratie kunnen Snowflake-gebruikers eenvoudig ML-modellen bouwen en implementeren. Driverless AI automatiseert tijdrovende en veeleisende data science en machine learning workflows. De integratie van H2O Driverless AI met het Snowflake Cloud Data Platform is een nieuwe stap in de richting van democratisering van AI.

Volgend CEO en oprichter Sri Ambati van H2O.ai bevinden H2O.ai en Snowflake zich in een unieke positie om klanten te helpen zich aan te passen aan het snel veranderende zakelijke landschap. ”De combinatie van H2O.ai's automatische machine learning-platform, Driverless AI en het Snowflake Cloud Data Platform is echt een game changer. Bedrijven kunnen nu over elke cloudprovider schalen en data met AI naar inzicht te transformeren op een kosteneffectieve, gemakkelijke en flexibele manier.”

De integratie bouwt voort op de eerdere samenwerking van H2O.ai en Snowflake, waardoor Driverless AI-gebruikers gemakkelijk verbinding konden maken met Snowflake Cloud Data Platform. Met deze nieuwe integratie kan Driverless AI worden gebruikt binnen Snowflake's Cloud Data Platform om naadloos machine learning-modellen te bouwen met SQL commands. Dit stelt een DataOps of Data Engineer in staat om intuïtief modellen te trainen en implementeren, gegevens scoren en voorspellingen doen binnen de Snowflake-omgeving.

Partners