05-08-2020

Stibo Systems viert tweede opeenvolgende plaatsing op DBTA 100-lijst

Deel dit bericht

Stibo Systems heeft haar tweede opeenvolgende opname aangekondigd in Database Trends and Applications’ (DBTA) jaarlijkse DBTA 100: The Companies That Matter Most in Data. Deze lijst, nu in zijn achtste jaar, is een eerbetoon aan de beste bedrijven op het gebied van data management en analyse.

De masterdata management-oplossingen van Stibo Systems helpen klanten zichtbaarheid te verkrijgen over meerdere datadomeinen, waaronder klant, product, leverancier en locatie, door middel van een 'enkele versie van de waarheid'. MDM stelt bedrijven in staat om hun steeds groter wordende hoeveelheid gegevens te begrijpen en klanten de product- en bedrijfsinzichten te bieden waar ze om vragen.

"Klanten willen zien dat de bedrijven die ze steunen, klantgegevens ethisch gebruiken en duurzaam opereren ”, zegt CEO Jesper Ejlersen van Stibo Systems. "We zijn verheugd dat het team van Database Trends and Applications voor ht tweede jaar op rij onze transparantiegedreven benadering van master data management heeft erkend."

De jaarlijkse DBTA 100-lijst erkent bedrijven op basis van uitvoering, visie, innovatie en aanwezigheid bij het leveren van zowel producten als diensten. Alle 100 bedrijven komen aan bod in de juni-editie van Database Trends and Applications.

Partners