30-07-2020

Yellowfin versterkt partnerschap met Exasol

Deel dit bericht

Yellowfin heeft een one-stop-aankoopmogelijkheid aangekondigd voor haar BI-platform met Exasol, de analytische database. Samen willen de bedrijven ongeëvenaarde prestaties leveren voor betere datagedreven besluitvorming. De verkoopbundeling van Yellowfin voor Exasol verdiept een technologisch partnerschap dat in 2017 is begonnen. De combinatie van Yellowfin en Exasol moet organisaties de kracht bieden om data snel om te zetten in waardevolle inzichten.

Volgens CEO Glen Rabie van Yellowfin voegt het aanbieden van de Exasol in-memory database naast Yellowfin niet alleen waarde toe aan de producten van beide bedrijven, maar geeft klanten extra gemak, zekerheid en eenvoud. ”Operationele snelheid is een essentiële en voortdurende uitdaging in BI-prestaties, wat deze samenwerking enorm voordelig maakt voor Yellowfin-gebruikers."

Exasol biedt gebruikers flexibiliteit met een database die snel kan worden geschaald - een noodzaak in het tijdperk van massale gegevensverzameling. De combinatie van Exasol en Yellowfin biedt een analysesuite met op actie gebaseerde dashboards, geautomatiseerde gegevensdetectie en gegevensvertelling.

Yellowfin en Exasol zijn elk ontworpen om bestaande en toekomstige technologiekeuzes aan te vullen, waardoor het gemakkelijk wordt om lock-in met individuele platforms te vermijden. Yellowfin zal klanten keuze en flexibiliteit blijven geven in hun data-analyse, aangezien ze kunnen kiezen uit hun eigen database-technologiestack of de Exasol-engine kunnen gebruiken voor snelle inzichten voor grotere datasets.

Partners