02-07-2020

Teradata en dotData kondigen samenwerking aan

Deel dit bericht

dotData heeft aangekondigd samen te werken met Teradata. De integratie maakt gebruik van het data management en analytics aanbod van Teradata's Vantage-platform en dotData's autoML 2.0-platform om een krachtige end-to-end data science-oplossing te creëren.

De samenwerking zal de interactie tussen Teradata en dotData stroomlijnen en vereenvoudigen, zodat de gezamenlijke klanten van bedrijven meer waarde kunnen halen uit hun AI- en machine learning-initiatieven. Vantage is het vlaggenschipplatform van Teradata dat is ontworpen om analytics, data lakes en datawarehouses te verenigen.

dotData biedt AutoML 2.0-oplossingen die het proces van het ontwikkelen van AI- en Machine Learning-modellen versnellen voor gebruik in geavanceerde voorspellende analyses, BI-dashboards en -toepassingen. dotData maakt het voor BI-ontwikkelaars en data engineers gemakkelijk om in slechts enkele dagen AI/ML-modellen te ontwikkelen door de volledige levenscyclus van het data science-proces te automatiseren. Met de dotData GUI wordt AI/ML-ontwikkeling een operatie van enkele minuten, waarvoor volgens het bedrijf geen significante data science-ervaring of SQL/Python/R-codering vereist is.

Partners