30-06-2020

HPE introduceert nieuwe HPE GreenLake Cloud Services

Deel dit bericht

Hewlett Packard Enterprise (HPE) kondigt een aantal as-a-Service-producten en -initiatieven aan. Met deze producten en initiatieven helpt HPE partners via clouddiensten en een softwareplatform met het uitbreiden van omzetmogelijkheden, het versnellen van leveringen en het versterken van klantrelaties.

De nieuwe clouddiensten en softwareproducten zijn geschikt voor edge, datacenter en co-locatiefaciliteiten en stimuleren snelheid en innovatie bij klanten. Ook kondigt HPE plannen aan om partners te integreren in HPE GreenLake Central. Daarmee stimuleert HPE de onderlinge samenwerking, wat een impuls moet geven aan de verkoop van ‘as-a-Service’-diensten. Tot slot maakt HPE updates bekend aan de HPE Pro Series-programma’s. Deze programma’s helpen partners de expertise op te doen om HPE-producten te verkopen.

HPE GreenLake Central is een softwareplatform dat klanten voor alle applicaties en data een consistente cloudervaring biedt. Dit verloopt via een console die de hele hybride IT-omgeving uitvoert, beheert en optimaliseert. Het platform voorziet gebruikers van de meest recente informatie over kosten, capaciteit en de status van HPE GreenLake-clouddiensten via een eenvoudig ‘point-and-click’-interface.

Clouddiensten voor gedistribueerde omgevingen
Partners bieden klanten nieuwe clouddiensten aan via een catalogus op HPE GreenLake Central. Deze services kunnen allemaal geïmplementeerd worden in de omgeving van de klant. Het gaat om clouddiensten voor bijvoorbeeld containers, virtuele machines, storage, compute, databescherming en networking.

Partners