24-06-2020

ilionx sluit partnership met Snowflake

Deel dit bericht

IT-dienstverlener ilionx en Snowflake gaan een samenwerking aan voor de grootzakelijke Nederlandse markt. Met het dataplatform van Snowflake kan ilionx klanten voorzien van innovatieve technologie op het gebied van datawarehousing, data science en data exchange.

Het dataplatform van Snowflake is een pay-for-use per-second totaaloplossing die de datahuishouding volledig automatiseert en organisaties ontzorgt. ilionx begeleidt organisaties in hun digitale transformatie naar de public cloud en biedt verschillende oplossingen op het gebied van business intelligence en data science. Zo kunnen klanten met minimaal management en binnen een veilige omgeving ongelimiteerd met hun data werken.

Directeur Sjoerd Hobo van ilionx Amsterdam is blij met de samenwerking. “Snowflake brengt technisch samen waar wij voor staan. Bij ilionx zijn we altijd op zoek naar innovatieve technologieën ter ondersteuning van ons dienstenaanbod. Snowflake is een innovatieve partij die dankzij de nieuwste technologieën databronnen, zoals databases en datalakes, in een multicloud-omgeving nog sneller en efficiënter kan maken. Dit biedt waardevolle ondersteuning voor onze oplossingen, waardoor wij klanten nog beter kunnen faciliteren bij het nemen van datagedreven beslissingen. Een perfecte match dus!”

Claudia Crawfurd, partner manager bij Snowflake, vult aan; “ilionx is voor ons een aantrekkelijke partner, vanwege het grote aantal data-intensieve klanten met een uitgebreide cloud-strategie. Deze organisaties kunnen dankzij het partnership kennismaken met ons moderne dataplatform. In deze tijd is inzicht in data ontzettend belangrijk en wij helpen organisaties graag om meer waarde uit hun data te halen. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met ilionx.”

Partners