19-06-2020

SAS Viya 4 introduceert nieuwe generatie analytics voor de cloud

Deel dit bericht

AI- en analytics-platform SAS Viya 4 biedt gebruikers de mogelijkheid om gebruik te maken van de nieuwste cloudtechnologieën. Dankzij een vernieuwde architectuur zullen klanten altijd en overal toegang hebben tot krachtige analytics. Deze release is het resultaat van een investering van een miljard dollar van SAS in AI.
 
Gebruikers zijn niet langer gebonden aan een programmeertaal, datasilo’s of bepaalde vaardigheden. Door geautomatiseerde data preparation, machine learning en model implementatie wordt de productiviteit van data scientists verhoogd en het potentieel van artificial intelligence uitgebreid naar mensen met meer algemene kennis. Resultaten worden in eenvoudige termen uitgelegd, zodat iedereen met vertrouwen de juiste beslissingen kan nemen.
 
Volgens CTO Oliver Schabenberger van SAS vragen organisaties om veerkracht, snelheid, automatisering, intelligentie en continuïteit voor het realiseren van hun digitale transformatie. “Dat zijn de belangrijkste kenmerken van SAS Viya 4: cloud-native geavanceerde analytics en AI voor gebruikers op ieder niveau”.

SAS Viya 4 komt eind 2020 beschikbaar.

Partners