18-06-2020

Cloudera lanceert Cloudera Data Platform Private Cloud

Deel dit bericht

Cloudera heeft het Cloudera Data Platform Private Cloud (CDP Private Cloud) aangekondigd. CDP Private Cloud is gebouwd voor de hybride cloud en verbindt on-premise omgevingen naadloos met openbare clouds met consistente ingebouwde beveiliging en beheer.

De enterprise data cloud biedt volgens Cloudera krachtige self service-analyse in hybride en multi-cloudomgevingen, en levert waarde van de Edge tot AI. CDP Private Cloud is gebouwd op Red Hat OpenShift en voltooit de visie van een enterprise data cloud met een krachtige hybride architectuur, mogelijk gemaakt door Kubernetes. Samen helpen Red Hat OpenShift en CDP Private Cloud bij het creëren van een essentiële hybride, multi-cloud data-architectuur, waardoor teams snel missiekritieke applicaties kunnen gebruiken en overal kunnen uitvoeren.

CDP Private Cloud biedt data-analyse en machine learning-services, tot tien keer sneller dan traditionele datamanagementoplossingen en cloudservices. Het handhaaft beveiligings- en governancebeleid gemakkelijk en consistent in hybride en multi-cloud cloudimplementaties. CDP Private Cloud kent een een petabyte-schaal hybride data-architectuur die flexibel is voor gebruik in private en publieke clouds, waardoor snelle time-to-value wordt geleverd en kritieke workloads op schaal worden ondersteund.
CDP Private Cloud is in tech preview voor geselecteerde klanten en zal naar verwachting later deze zomer algemeen verkrijgbaar zijn.

Partners