Data Management in de zorg
(30-06-2020)

Deel dit bericht

Zorginstellingen geven aan te worstelen met ambities en risico’s ten aanzien van het gebruik van hun data. Ze moeten zelf interpreteren hoe toelaatbaar delen van data wordt vormgegeven voor patiënten en hun medewerkers. Daarnaast worden data op meerdere plekken in de organisatie geregistreerd en gebruikt. En ontbreken er duidelijk afspraken over de betekenis en vindbaarheid van deze data.

Een data catalog maakt het gebruik, delen, zoeken en benaderen van data uit uw hele zorginstelling een natuurlijke en snelle ervaring. Zelfs als data verspreid zijn in ongelijksoortige gegevensbronnen - in databases, datawarehouses of elders - kunt u al deze databronnen direct beschikbaar maken voor selfservice-toegang in één uniforme data catalog. De data catalog bevat tevens de definities van deze data – business glossary.

De data catalog is de standaard geworden voor metadatabeheer in het tijdperk van big data en selfservice-analyses. Organisaties die een data catalog gebruiken zien opmerkelijke veranderingen.

TIBCO Software en haar zakenpartner Axians nodigen u uit voor een webinar over het effect van een data catalog voor uw zorginstelling. Geïnteresseerd? Meld u aan via deze link.

Tijdens dit webinar kunt u de volgende onderwerpen verwachten:
- Belang van Metadata Management in de zorg
- Roadmap voor Metadata Management binnen uw instelling
- Gelegenheid tot het stellen van vragen

Presentatie door:
Menno Krijgsman (Axians) & Lackó Darázsdi (TIBCO Software)

Datum
30 Juni 2020 - 13.30 uur

Partners