11-06-2020

Informatica presenteert Cloud Native Data Management oplossing

Deel dit bericht

Informatica introduceert nieuwe automatiseringsmogelijkheden voor haar Cloud Native Data Management-oplossing. Aangedreven door de CLAIRE-engine zullen deze mogelijkheden organisaties in staat stellen om snelle ROI te zien van investeringen in cloud datawarehouses, data lakes and lakehouses.

Informatica Cloud Native Data Management is een end-to-end enterprise datamanagementoplossing voor lakehouses, datawarehouses en data lakes. Gebouwd op de Informatica Intelligent Cloud Services (IICS) iPaaS-oplossing, combineert Informatica Cloud Native Data Management data-integratie, datakwaliteit en metadata management.

De cloud-native oplossing is volledig geautomatiseerd en kent volgens het bedrijf geavanceerde metadata-gestuurde AI-mogelijkheden om de vele complexe uitdagingen op het gebied van data management waarmee bedrijven worden geconfronteerd het hoofd te bieden.

Informatica Cloud Native Data Management biedt organisaties:
- Automatisering van massa-opname in de cloud voor bestanden, databases (inclusief het vastleggen van wijzigingsgegevens) en streaming
- Hergebruik van bestaande workloads in de cloud
- Zorgen voor datakwaliteit en metadata management
- Automatisering van  end-to-end data management met AI/machine learning
- Operationalisatie van datapijplijnen en machine learning in de cloud met DataOps en MLOps voor continuous integration (CI)/continuous deployment (CD).

Partners