10-06-2020

TIBCO levert geavanceerde cognitieve diensten op Microsoft Azure

Deel dit bericht

TIBCO heeft aangekondigd dat TIBCO Spotfire en TIBCO Data Science nu Microsoft Azure Cognitive Services ondersteunen. De oplossingen van TIBCO breiden deze services uit om multivariate anomalieën te analyseren en root cause analysis toe te voegen, met behulp van input van Key Phrase Extraction om beslissingen te nemen en acties zoals anomaliedetectie te automatiseren. Met behulp van visuele analyse en data science kunnen sensordata en loggegevens aan de edge worden geanalyseerd.

"Klanten die voorspellend onderhoud uitvoeren, moeten in toenemende mate zoeken naar manieren om AI dichter bij de lokatie te brengen waar hun gegevens worden gegenereerd voor tijdige analyse en reacties", zegt Matt Quinn, Chief Operating Officer, TIBCO. "TIBCO's benadering van visuele AI, analyse en ML integreert goed met Microsoft Azure AI en Cognitive Services. Met name de Python API's van Microsoft kunnen gemakkelijk worden aangeroepen vanuit het TIBCO analytics portfolio, waardoor onze klanten flexibiliteit krijgen voor AI core- en edge-scenario's, zowel online als offline. De toevoeging van Azure AI geeft onze klanten flexibiliteit en breedte keuze bij het gebruik van TIBCO Data Science met machine learning-mogelijkheden. "

Dit initiatief brengt de kracht van de visuele analyse- en data science-oplossingen van TIBCO naar edge computing use-cases waar internetconnectiviteit niet beschikbaar is en klanten gegevens in realtime moeten verwerken. Met toegevoegde cognitieve diensten zullen klanten profiteren van verbeterde operationele efficiëntie en lagere apparatuurkosten.
Volgnes Bharat Sandhu, directeur Azure Marketing bij Microsoft, heeft TIBCO een sterk trackrecord in het leveren van geavanceerde analyses en data science-oplossingen. ”TIBCO heeft de kracht van Azure Cognitive Services benut om klanten nog meer flexibiliteit te bieden bij het inzetten van AI-oplossingen— van het uitvoeren van asset asset management en het analyseren van functionaliteit tot het identificeren van afwijkende datapunten en het waarschuwen van een case manager."

Meer informatie over de inzet van AI aan de edge of lokaal volledig losgekoppelde containers en on-premise implementatie van containers.

Partners